31 januari Energiebespaarcafé

Op 31 januari van 19:30 tot 21:00 uur organiseren de buurtverenigingen Helpman en Herewegbuurt, samen met energiecoöperatie Grunneger Power en Duurzaam Groningen een energiebespaarcafé. Samen met buurtgenoten leer je deze avond allerlei handige tips en trucs om thuis toe te passen van professionals. Dat is goed voor je portemonnee én het milieu tijdens deze koude dagen. Hoe gebruik je bijvoorbeeld radiatorfolie? En hoe stel je de cv-ketel zo zuinig mogelijk in? Door dit soort simpele tips kun je al tot 10% op je energierekening besparen!

Wat doen we tijdens het energiebespaarcafé?
De bijeenkomst over energie besparen starten we gezamenlijk. Een professional komt vertellen over kleine maatregelen en gedragsverandering die je helpen jouw energierekening omlaag te krijgen. Daarna gaan we in kleine groepen uit elkaar. Je krijgt meer uitleg en tips over een specifieker onderwerp. Dan kun je ook je eigen vragen voorleggen. Tenslotte komen we weer bij elkaar om samen af te ronden. Na afloop krijg je een energietas met spullen ter waarde van 50 euro die je thuis meteen kunt gebruiken. We hebben beperkt plaats, dus meld je snel aan!

Locatie
De Helpen, Groenesteinlaan 16

Inschrijven
Inschrijven doe je hier! Geef je ook aan waar je grootste interesse ligt? Dan proberen daar rekening mee te houden bij de indeling van de groepen.