Nieuwe bestuursleden gezocht!

Na ruim drie jaar met veel plezier onze wijk te hebben vertegenwoordigd, gaan wij onze tijd in andere mooie dingen steken. Dat betekent dat het bestuur van de wijkvereniging twee nieuwe leden zoekt.

Vind je het leuk om na meer betrokken te raken bij onze diverse wijk vol geschiedenis en toekomst?  We zoeken mensen die mee willen denken over de ontwikkelingen in de wijk en creatieve mensen die kunnen helpen bij de opzet van de wijkkrant en het vullen van onze nieuwe website.   

Een leuk onderdeel van de taken van het bestuur is het contacten onderhouden met instanties zoals de gemeente , Aanpak Ring Zuid en andere wijkbesturen. 

De tijd die het vraagt is variabel, maar in elk geval een aantal uren per maand. De verdeling van de functies binnen het bestuur zal opnieuw bekeken worden. Voel jij je aangesproken of ken je iemand uit de wijk die dit leuk vindt, stuur een mail naar herepoortbuurt@gmail.com.

Aarzel niet en meld je aan!

Carla Vegter en Carolien Doornbos